• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Карусель святкових вітань - мікс – позитив «Вітаймо жінку - матір і кохану - Живу, чарівну, грішну і святу…»

Карусель святкових вітань - мікс – позитив «Вітаймо жінку - матір і кохану - Живу, чарівну, грішну і святу…»

2021-03-04

/Files/images/_a_molod/8-bereznya-kviti-tyulpani-privitannya.jpg

/Files/images/_a_molod/изображение_viber_2021-03-04_21-18-47.jpgУ переддень найніжнішого весняного свята 8 Березня маленькі ліцеїсти підготували для своїх рідних чудовий сюрприз: карусель святкових вітань. Хоча за календарем весна вже й настала, але переможна її хода починається саме з цього свята. Вже ніщо не може завадити сонцю долати крижані окови зими й дарувати всьому живому своє тепло. Тож восьме березня – це свято оновлення і сподівань на краще життя та перемогу добра!

/Files/images/_a_molod/изображение_viber_2021-03-02_15-00-52.jpg«Мами і бабусі, найрідніші наші! Хай зігріють душу вам красою весни тендітні пелюстки!» З такими щирими і ніжними побажаннями зверталися молодші учні нашого ліцею до своїх вчителів, мам, бабусь і ровесниць, підготувавши для них чудові привітання з нагоди свята 8 Березня: теплі посмішки, чудові слова - вітання, веселі таночки.

Але, безперечно, найкреативнішим стало вітання від малих джентльменів – ліцеїстів третього класу, які ознайомили всіх присутніх із законами джентльменів, привітали чарівних леді. Хлоп’ята - ліцеїсти – саме представники сильної статі – подарували вчителям і своїм однокласницям незабутній святковий концерт, зачарувавши присутніх сучасними танцями, жартами, інсценівками. Родзинкою свята став флеш – моб і вчителів, і вихованців, які разом поринули у світ дитинства.

/Files/images/_a_molod/изображение_viber_2021-03-04_21-27-49.jpgВеселою розвагою стало музичне експромт – інтерв’ю, проведене учнями четвертого класу ліцею із педагогами. Леді – ведучі Ксенія і Станіслава презентували вчителям можливості уявної подорожі. Фрагменти музичних номерів «перенесли» присутніх у світ мрій і побажань, допомогли уявити свої фантазії.

Молодші ліцеїсти побажали всім миру в сім’ї, здоров’я в тілі, радості в очах, спокою в душі, любові в серці./Files/images/_a_molod/изображение_viber_2021-03-02_14-59-55.jpg

І нехай у цей березневий день посміхаються всі навколо, нехай дивляться на вас /Files/images/_a_molod/изображение_viber_2021-03-04_21-36-14.jpgіз захопленням, і яка не була б за вікном погода, хай у вашому серці буде світло та ясно від уваги й любові друзів, рідних й коханих.

Відчуйте у свято 8 березня себе королевою, і залишайтесь нею назавжди!

Кiлькiсть переглядiв: 503